Termos e Condições

ES: Por favor, haga uso del servicio de Google Translate para traducir este contenido en su idioma.
FR: Veuillez utiliser le service Google Translate pour traduire ce contenu dans votre langue.
EN: Please, make use of the Google Translate service in order to translate this content into your language.
PT: Por favor, faça uso do serviço Google Translate para traduzir este contenido para o seu idioma.

TERMES I CONDICIONS

 

A continuació, es posa en coneixement els termes i condicions d’ús que regeixen l’ús d’aquest lloc web.

Els termes i condicions de reserva s’especifiquen segons el servei seleccionat pel client.

L’OBAGA BLANCA, S.L. amb NRT L-706236-C no es fa responsable dels serveis que es subcontractin a través d’aquesta web i que no siguin els propis del mencionat establiment.

Les despeses d’anul·lació i recàrrec o retenció de prepagaments anticipats realitzats, s’especificaran per data i condicions per servei separat.

L’OBAGA BLANCA, S.L. no es fa responsable dels accidents, pèrdues d’objectes personals o inconvenients que es produeixin per la realització d’una activitat que sigui subcontractada a través del seu lloc web i/o que no pertanyi a l’empresa mencionada anteriorment.

En el supòsit d’anul·lació o incompliment del servei contractat a través d’aquesta web per part de proveïdors, L’OBAGA BLANCA, S.L. actuarà com a intermediari entre les parts per a trobar la millor solució al client contractat, però en cap cas assumirà responsabilitats de tercers.

 

RESERVES EN LÍNIA

La reserva en línia té per finalitat la reserva d’un o diversos allotjaments a l’Hotel Obaga Blanca. La utilització del servei de reserva en línia suposarà l’acceptació plena i sense reserves, així com l’acceptació i conformitat, respecte tots i cadascun dels termes o condicions generals que es posen de manifest en aquest text, considerant-se automàticament incorporades al contracte subscrit, sense que sigui necessària la transcripció escrita dels mateixos.

Només hi haurà una reserva legalment vinculant quan el client hagi introduït les dades necessàries a la pàgina web i hagi confirmat la reserva fent clic al botó "confirmar" de la pàgina web corresponent. El client reconeix que comprèn que fent clic en l'esmentat botó "confirmar", està realitzant la reserva i accepta abonar l'import total d'aquesta, ja sigui a través de la pàgina web amb la targeta bancària facilitada o directament a l'hotel.

Una vegada que el client hagi fet clic al botó "confirmar" com s'ha indicat prèviament, haurà d'imprimir la confirmació electrònica on s'indiquen els detalls de la reserva. Aquesta confirmació constitueix la base del contracte de reserva. El client reconeix que és la seva responsabilitat imprimir i comprovar la confirmació, així com assegurar-se que tota la informació continguda sigui correcta i vertadera, atès que l'allotjament es proporcionarà d'acord amb els detalls especificats en aquesta confirmació.

Dita reserva queda confirmada i garantida bé, mitjançant el pagament indicat, o bé per mitjà de les dades d’una targeta de crèdit o dèbit vàlida. En el supòsit de no presentar-se a l’Hotel sense previ avís (NO SHOW), si s’hagués realitzat algun pagament, dit pagament realitzat no serà reemborsat.

En cas que la modalitat de reserva així ho permeti, la cancel·lació de la seva reserva abans de les 24 hores al dia de la seva arribada no tindrà cap càrrec.

En el supòsit de cancel·lar la seva reserva dintre les 24 hores al dia de l’arribada i en cas que la modalitat de reserva així ho permeti, es cobrarà la primera nit sense devolució, possibilitat de modificar les dates o modificacions sense càrrec.

En el supòsit de no presentar-se a l’Hotel sense previ avís (NO SHOW), l’Hotel estarà legitimitat a carregar el 100% de l’estada.

Per a cancel·lacions o canvis, el client haurà de posar-se en contacte amb l’Hotel Obaga Blanca a través del correu electrònic info@obagablanca.com o per telèfon al número + 376 751 200 per realitzar qualsevol canvi en una reserva confirmada.

En relació a la precisió de la informació, el client reconeix que, tot i que L’OBAGA BLANCA, S.L. actualitza la informació d’aquest lloc web de forma regular, no es fa responsable dels errors, omissions o dades errònies que eventualment es puguin donar.

Si una reserva confirmada no estigués disponible, L’OBAGA BLANCA, S.L. farà el possible per oferir un hotel alternatiu d'igual o superior qualitat en la mateixa o pròxima ubicació, o bé reemborsarà l’ import complet, si es prefereix. L’OBAGA BLANCA, S.L. també farà el possible per posar-se en contacte amb el client, amb les dades facilitades per aquest, abans de la seva arribada per avisar d'aquesta falta de disponibilitat. No obstant això, el client reconeix que això no serà sempre possible. Quan no sigui possible posar-se en contacte amb el client abans de la seva arribada, L’OBAGA BLANCA, S.L. s'esforçarà en el canvi d'allotjament de la manera més ràpida i eficient possible.

Els preus indicats, a menys que s’indiqui el contrari, són per allotjament i nit, incloent tots els impostos i cobreixen els serveis assenyalats en la confirmació.

 

JURISDICCIÓ APLICABLE

Per a tota qüestió litigiosa o que faci referència la pàgina web www.obagablanca.com, serà d’aplicació la legislació del Principat d’Andorra, essent competent per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionat amb la utilització d’aquesta pàgina web els tribunals del Principat d’Andorra.

 

Hotel Obaga Blanca

Google Map Indicator
Localização Crtra. Del Forn, S/N
AD100 Canillo
PRINCIPAT D’ANDORRA
Telephone Icon
Telefone +376 751 200
Contate-Nos